Kirjoittajasta

Aiheeseen liittyvää

One Comment

 1. Ville Pohjola

  Hienoa että RKTL:kin on ottanut lakin kauniiseen käteen ja varovasti alkanut säätämään omaa arviotaan uuden tiedon valossa oikeaan suuntaan. Asianhan ovat jo metsästäjät todenneet. Lieneekö takana esimerkiksi EU:n suurpetojen suojeluun erikoistuneen asiantuntijaryhmän, LCIE:n kannanotot metsästäjien tekemien havaintojen tärkeydestä suojelutyölle? Ohessa linkki artikkeliin aiheesta:

  http://www.lcie.org/Blog/TabId/4630/ArtMID/6987/ArticleID/74/Counting-phantoms-in-the-forest-The-role-of-hunters-in-monitoring-large-carnivores.aspx

  Samalla kannattaa lukea mitä LCIE pitää kolmena tärkeimmistä uhkista sudelle. Kyllä, juuri se tilanne joka Suomessa jo pääsi räjähtämään käsiin eli susihysteria.

  http://www.lcie.org/Largecarnivores/Wolf.aspx

  Samalla voisi heittää ilmaan kysymyksen että miksi kahden kasvavan kannan (Skandinavia ja Baltia) välissä on vähenevä Karjalan kanta? Ja miksi tuossa RKTL:n arviossa vain 5-8 laumaa ovat yhteisiä Karjalan kannan kanssa? Sehän on todettu LCIE:n raporteissa että dispersio itärajan takaisen kannan kanssa on suurta.

  Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2013-2015 Outdoor Media | Sivusto: Mikrogramma Design