Uutiset

KANNATA ALOITETTA: KANAHAUKAN KOKONAISRAUHOITUKSEN OSITTAINEN PURKAMINEN

kansalaisaloite

Tänään, 6.2.2015 ilmestyvässä Riistan numerossa ( 1/2015) on artikkeli liittyen kanahaukan täysrauhoituksen purkamiseen.  Artikkelin aiheena oleva kansalaisaloite on nyt avattu. Kysessä on harvinaisen asiallinen ja perusteltu kansalaisaloite, joka kerää vaadittavat 50 000 kannatusta, jos tieto aloitteesta vain tavoittaa riittävästi ihmisiä.

Kansalaisaloite-sivun lakiehdotusteksti on pitkä, koska se on laadittu huolellisesti. Siksi moni kaivannee tiivistä selostusta sitä, mitä aloitteella lopulta  haetaan. Ehdotustekstistä löytyy seuraava kohta:

[clear]

Lakiehdotuksen.. ..ydintavoitteena on harventaa kanalintujen kannanhoitoon tähtääville alueille kokoontuneita, vakavaa riistanhoidollista vahinkoa aiheuttavia nuoria kanahaukkoja ilman riskiä, että kanahaukan suotuisa suojelutaso ja kannan elinvoimaisuus vaarantuu. 

[clear]

KANNATA ALOITETTA TÄÄLLÄ

(jos yllä oleva linkki ei toimi, kopioi osoiteriville: www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1093

Laittakaa sana kiertämään!

Lue myös

Peurapassiin .340 Weatherby Magnum

Pekka Mommo

Hirvilupiin Lapissa lähes kolmanneksen lisäys

Pekka Mommo

Metsästys uhkaa loppua Etelä-Savon valtionmailla

Pekka Mommo