Videot

Spolar Gold Premier – progressiivinen haulikon patruunoiden latauslaite

Erityisesti korvaavat haulimateriaalit ja mahdollisuus räätälöityihin erikoislatauksiin ovat lisänneet kiinnostusta haulikon patruunoiden kotilataamiseen. Latauspuristimista edullisimmat valmistaa LEE ja siitä seuraava askel ylöspäin ovat MEC-tuotteet, jotka ovat jo melkoisen mainioita latauslaitteita. Tässä videossa esitellään Spolar Gold -progressiivinen puristin, joka edustaa tarjonnan ehdotonta huippua.  Siihen on saatavana lisävarusteena hydraulinen voimansyöttö, jolloin lataajan tarvitsee vain syöttää hylsyjä ja haulikuppeja.

Video on todella pitkä ja kattaa kaiken puristimen kokoamisesta alkaen. Jos haluaa mennä suoraan laitteen toimintaan, kannattaa hypätä kohtaan 40:00.

Lue myös

Metsällä -ohjelman kansainvälinen trailer

Tero Kuitunen

Sako 85 CarbonLight .300 Win Mag ”suujarrutesti”

Tero Kuitunen

METSÄLLÄ TV-sarja

Tero Kuitunen