Videot

Patruunat tulipalossa: turvallisuusriski?

Suomessakin on meneillään lainmuutostyö, joka tulee vaikuttamaan patruunoiden, ruudin ja nallien säilyttämiseen. Suurista toiveista huolimatta säännökset eivät tule järkevöitymään, jos merkit pitävät paikkansa. Päin vastoin, tulossa on lisää rajoituksia. Usko siihen, että ampumatarvikkeet aiheuttavat tulipalossa suuren riskin, elää Suomessa vahvana.

Tässä SAAMI:n tekemässä videossa tutkitaan patruunoiden käyttäytymistä eri  tilanteissa. Videon lopussa on kokeiltu ilannetta jossa kokonainen aseliike palaa ja palomiehet sammuttavat sitä.  Palomiesten kommentit kertovat asiasta kaiken oleellisen.

Lue myös

Metsällä -ohjelman kansainvälinen trailer

Tero Kuitunen

Sako 85 CarbonLight .300 Win Mag ”suujarrutesti”

Tero Kuitunen

METSÄLLÄ TV-sarja

Tero Kuitunen