Varusteet

Riista testasi lumipuvut – voittaja Swedteam

wedteam lumipuku
Haix Nature Camo GTX

RUOTSALAINEN Swedteam osallistui testiin Ridge-mallistonsa lumikuosilla. Talvimalli poikkeaa vihertävistä ja oransseista versioista henkselihousujen ja lahkeiden lumilukkojen osalta. Ruutukuviointi on kilpakumppaneita tummempi. Testin korkein hinta selittyy monipuolisilla yksityiskohdilla vedenpitävästä kankaasta irrotettavaan huppuun ja neljästätoista taskusta lahjavahvikkeisiin, nauhakoukkuihin ja lumilukkoihin. Kainalotuuletukset auttavat lämmönsäätelyssä.

Lahkeet yltävät vain vaivoin järeän huopakumisaappaan päälle, mutta housut keräsivät kiitosta korotetun etupuolen ja selkämyksen sekä jämäköiden henkseleiden ja vyölenkkien vuoksi. Monipuoliset ominaisuudet nostavat tuotteen painon reilusti yli kahden kilon, vaikka testattavana oli kilpailijoita pienempi koko. Raskaahko tuntuma ei onnistunut himmentämään testivoittoa.

+ paras huppu kiristyksineen

+ hulppea taskuvalikoima

+ henkselihousut

– kapea lahje

 

SWEDTEAM RIDGE ZERO CLASSIC M

Hintaluokka: 450 euroa

Paino: 2 200 grammaa

Haix Nature Camo GTX

Lue myös

Suomen kesän kansallispuku

Pekka Mommo

MAINOS: Metsästyskengät kaikkiin tarpeisiin – HAIX CrossNature

Reppuja rajuun käyttöön

Pekka Mommo