Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Saimaan Erämessut

23.5.2015 klo 10:00 - 24.5.2015 klo 17:00

€10

Ensimmäiset Saimaan Erämessut järjestetään Lappeenrannan jäähallissa sekä sen puistoalueella 23. ja 24. päivä toukokuuta. Toukokuun lopun ajankohta on erinomainen sillä luonto- ja eräihminen aktivoituu talven jälkeen. Lisäksi iso osa koskikalastuskohteista aukaistaan kesäkuun alussa.

Saimaan Erämessuille on ilmoittautunut jo yli sata yritystä. Messut järjestetään jäähallin sisällä sekä jäähallin edustalla olevalla asfalttialueella. Jäähalli alkaa olemaan lähes täynnä ja ulkoalueelle mahtuu vielä alalla toimivia yrityksiä. Monipuolinen lopullinen ohjelma ja tarjoukset julkaistaan aikatauluineen viimeistään viikkoa ennentapahtumaa ja sen voi käydä katsomassa www.saimaaneramessut.fi -sivustolta.

Tapahtuman portit ovat avoinna yleisölle molempina päivinä alkaen kello kymmenen ja sulkeutuu illalla kello seitsemäntoista. Lippujen hinnat aikuisille ovat maltilliset vain 10 euroa päivä. Erikoishinnoitellut liput eläkeläisille ja opiskelijoille 5 euroa päivä.

Messuille kannattaa tulla ostoshankinnat mielessä sillä paikalla olevilla yrityksillä on erikoistarjouksia kävijöille. Messuilla on myös paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle sekä monenlaisia uutuuksia näytillä.

Pääpaikoitusalueena toimii kisapuiston parkkialue jonne on lähialueelta liikenteen ohjaus. Pysäköinti on maksutonta ja tilaa on tarjolla rajallisesti. Messualueella elintarvikkeita on saatavilla useasta pisteestä. Liiga-Saipa Oy:n lounasravintola Sputnik on myös avoinna messujen ajan

Erämessut kokoavat yleensä alueen erähenkisiä ihmisiä yhteen, messuilla tavataan myös kala- ja jahtiryhmiä sekä kavereita joita harvemmin vuoden aikana tulee tavattua. Näin ollen tarinat monesti värittyvät ja samalla tavalla ajattelevien kanssa viihtyy aina.

Tiedot

Alkaa:
23.5.2015 klo 10:00
Loppuu:
24.5.2015 klo 17:00
Hinta:
€10
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Järjestäjä

Unnamed Organizer
Puhelin:
044 5555555
Sähköposti:

Tapahtumapaikka

Unnamed Venue
Kisakatu
Lappeenranta, 53200
+ Google Map
Kotisivu:
www.saimaaneramessut.fi