Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TOP CUP -ampumatapahtuma

30.10.2016

topcup-teaserMetsästyskivääreillä ammuttava  TopCup-formaatti rantautuu 30.10.2016 Iittalassa Seppälän ampumaradalle.  Lajia on ammuttu aikaisemmin Ruotsissa ja se on nyt ”tuotu” Suomeen.

Kilpailun ajatus on ampua paperitauluun 5 laukausta 100 metrin, 200 metrin ja 300 metrin etäisyyksille 20 millimetrin kokoiseen 10-rinkiin. Aseen ballistiikkaa on siis tunnettava, jos mielii saavuttaa hyvät pisteet (max. 150 p). Samoin kiikarissa nykyään yleistyvät korotornit ovat suositeltavia. Ammunta tapahtuu joko makuulta tai betonipöydältä (ihan miten ampuja itse haluaa) ja bipodi/hiekkapussituelta aivan kuten esim. lintumetsällä.
Tarkoitus on loppuvuoden aikana pitää Iittalassa kolme tapahtumaa ja laskea tuloksista ”TopCup-voittaja”. Ensimmäiseen tapahtumaan on jo ilmoittautunut 21 ampujaa. Hirvestys osin haittaa osallistujamääriä, mutta vielä ehtii toki hyvin marraskuun ja joulukuun tapahtumaan.

Mukaan kisareissulle metsästyskortti tai SAL:n kilpailijalisenssi tai reserviläisten ampumaturva. Tapahtumaan voi saada myös SAL:n kautta ”kertavakuutuksen” ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja tapahtumista päivitetään benchrest.fi -sivuille Topcup- ketjuun.

Tiedot

Päivämäärä:
30.10.2016
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Marko Pikkarainen
Sähköposti:
marko.pikkarainen@yahoo.com
Kotisivu:
benchrest.fi

Tapahtumapaikka

Seppälän ampumarata
Ahvenuslammentie 1
IITTALA, 14500
+ Google Map