fbpx

Mainos

Metsästyskengät kaikkiin tarpeisiin – HAIX CrossNature

Metsästäjä vaanii kaurista, askel askeleelta, pikku hiljaa lähemmäksi ja lähemmäksi, kunnes hän on ampumaetäisyydellä. Hän tekee jokaisen liikkeen, painaa jokaisen askeleen hallitusti ja hiljaa. Keskittymistä sekoittaa pelko siitä, että peli menetetään viime metreillä. Vaaniminen on metsästämistä kaikilla aisteilla, se vaatii metsästäjältä paljon, kuten myös varusteilta.

Metsästäjä, joka liikkuu luonnossa huomaamatta ja äänettömästi saa myös saalista. Siihen vaikuttaa kaksi asiaa ylitse muiden: Liikkuminen ja oikeanlaiset jalkineet. Kengän tulee olla turvallinen, ehdottomasti äänetön sekä jalassa mukavan tuntuinen. Metsästäjän on voitava luottaa siihen sataprosenttisesti. Tällainen on Haixin uusi Nature One GTX -jalkine uudesta CrossNature-mallistosta, joka on suunniteltu metsästäjille sekä luonnossa liikkujille.

Paras aika väijyä riistaa

Syksyllä aikaiset aamut ovat parhaita hetkiä lähteä metsälle, koska aamukasteinen maa nielaisee metsästäjän aiheuttamat äänet. Kuitenkin kastepisarat ovat juuri kaikkein suurin haaste kengän vedenpitävyyden kannalta. Kastepisarat ovat rakenteeltaan todella paljon pienempiä kuin sadepisarat, ne läpäisevät tekstiilipinnat helposti. Jotta jalat pysyvät kuivina, Nature One GTX:ssä on GORE-TEX kalvo, joka on täysin vedenpitävä sekä erittäin hengittävä.

Talvella riistaeläimet lämmittelevät usein keskipäivän auringossa. Keli on kirkas, selkeä ja valoisa, jota lumi vielä vahvistaa. Luminen ja jäinen maa on hyvin usein erittäin liukas. Haix Nature One GTX kengän pohja pitää erittäin hyvin kaikissa olosuhteissa. Hankauskestävä sisävuori ja fleece-täyte takaavat, että pakkanen ei pureudu kengän läpi ja jalat pysyvät lämpiminä. Jotta käyttäjä voi varmistua liikkuvansa turvallisesti ja äänettömästi, on kengän varren oltava hyvin joustava, mutta kiertojäykkä. Se suojaa myös nilkkaa optimaalisesti. Kengän pohjan rakenne on sellainen, joka vähentää kivien sekä oksien pistepainetta.

Kenkien valinta käyttötarkoituksen mukaan

Nature One GTX on vain yksi malli monista Haix-uutuuksista CrossNature-sarjasta. Tämä uusi mallisto pitää sisällään laajan valikoiman niin retkeily-, vaellus-, ulkoilu- kuin metsästyskenkiä.

Kaikki mallit on erityisesti suunniteltu täyttämään luonnossa liikkujien tarpeet. Malliston kengissä on anti-slip pohjat, ne ovat äärettömän kestäviä ja samanaikaisesti tarjoavat suurenmoisen käyttömukavuuden.

Black Eagle Nature GTX -sarja

Nämä kengät ovat erittäin kevyitä, mutta silti kestäviä, materiaaliltaan nubukki-nahkaisia kenkiä. Keveytensä ansiosta kengät sopivat hyvin pitkille retkille ja vaelluksille. Pitopohjien ansiosta kengät tarjoavat aina määrätietoista ja vakaata askellusta niin märissä kuin kylmissä keleissä. Elastinen välipohja takaa optimaalisen paineenjakautumisen ja iskunvaimennuksen myös epätasaisessa maastossa.

Nature Trace GTX -sarja

Tämän sarjan jalkineet on suunniteltu metsästäjiä silmällä pitäen. Kaksivyöhykkeinen nauhoitusjärjestelmä mahdollistaa yksilöllisen säätämisen niin varren kuin jalkapöydän osalta. Se takaa jalalle täydellisen istuvuuden ja tuen. Kuminen kivirantti suojaa kiviltä, oksilta, risuilta kun riistaa on väijyttävä vaikeissa paikoissa. Kenkien huomioväri lisää turvallisuutta, koska metsästäjä on helpompi havaita.