fbpx

Aseet & optiikka

Esittelyssä Lincoln Game haulikko

Aseen musta lukkorunko ei sisällä kaiverruksia. Se laskee hintaa. Työn jälki on muutenkin hyvää. Aseella ammuttiin testin aikana kolme jänistä.

Haulikoiden mahdollinen lyijykielto laittaa monet asekauppoille. Italialeinen Lincoln Game yksi hyvä vaihtoehto väsyneen Valmetin tilalle.

Riistan toimituksesta kysytään usein vinkkejä hyvän hinta- laatusuhteen omaavista aseista. Haulikkopuolella kysymys on entistäkin ajankohtaisempi, koska EU on kieltämässä lyijyhaulet. Käytännössä se tarkoittaa, että haulikon standardi tulee olemaan jatkossa 12/76.

Vanhat 70 millin pesällä varustetut haulikot eivät sylje terästä samaan malliin kuin isoveljensä.

Italialainen Lincoln Game ei ole mikään uusi tuttavuus, mutta ansaitsee tulla esille otetuksi tilanteessa, jossa haulikkomarkkinat kokevat jonkin sortin myllerryksen. Ase valmistetaan samassa laaksossa Pohjois-Italiassa missä muutkin valtamerkit. Itse yritys kantaa nimeä FAIR (Fabbrica Armi Isidoro Rizzini) ja on perustettu 1971. Lincoln nimi on hieman hämäävä, sillä muut mallit kantavat nimeä FAIR.

Game on malliston edullisemmasta päästä. Lukkokehyksissä eivät kurpat lentele, ejektoreita ei ole, perälevy on kovaa muovia ja ase toimitetaan pahvilaatikossa. Siinä syyt miten aseen hinta on saatu painettua tonniin. Mallia on saatavilla myös Light (Lady) mallina, jolloin se istuu peremmin vaikkapa nuorille ja naisille.

Lincoln Game edustaa italialaista haulikkoperinnettä.

Lincoln Game edustaa italialaista haulikkoperinnettä. Ase painaa vain 3,1 kiloa 28 tuuman piipulla. Se on tasapainoinen ammuttava. Se suuntautuu hyvin ja on vakaa. Mukana tulee myös kolme vaihtosupistajaa.

Ase on kaunis. Puut ovat harvinaisen näyttävät, Fair käyttää niissä omaa Fx Wood menetelmää ja öljytty. Kaiverrukset ovat tehty laserilla. Mustan puhuva lukkorunko puhuttelee pohjoisen metsästäjää. Lincoln Game on kuin karvalakki skoda, josta puuttuvat fantsut lisävarusteet. Mutta konepellin alla hyrisee luotettava kone ja ajotuntuma on mainio.

Jos etsit kohtuuhintaista, laadukasta päällekäispiippuista haulikkoa, niin Lincoln Game on yksi hyvä vaihtoehto.

Lincoln Game

MAINOS ALKAA

MAINOS PÄÄTTYY

Kaliiperi 12/76
Piippu 28”
Vaihtosupistajia 3 kpl
Paino 3,1 kg
Myös Light (Lady) versio
Hintaluokka 1100 euroa
Maahantuoja: hwcompany.fi