fbpx

Metsästys

Icucam5 riistakamera – Käyttäjää palvellen

Icucam5-riistakamerassa on valmiina muistikortti ja kaikkien eurooppalaisten operaattoreiden verkossa toimiva liittymä valtavalla kuvapaketilla.

Icucam5-riistakamera on todella hellppo käyttä. Testin aikana mitään ongelmaa ei ilmennyt. .

Icuserver Icucam5 häkellyttää helppokäyttöisyydellään. Ensikosketus tuntuu epävarmalta, kun paksu manuaali on korvattu kahden pankkikortin kokoisella kuvaohjeella, mutta se todella riittää.

Ensin asetetaan kahdeksan AA-paristoa tai kolme 18650-akkua koteloon ja sitten antenni ruuvataan kiinni. Seuraavaksi ladataan puhelimelle IcuApp-sovellus tai käydään kirjautumassa valmistajan kotisivuilla. Kirjautuminen tehdään sähköpostilla, jonne ohjelma lähettää tunnusluvun.

Nyt kamera käynnistetään siirtämällä kosketin setup-asentoon. Kamera sisältää kaikkien operaattoreiden verkossa toimivan liittymän, joten se hakeutuu ensimmäisellä käynnistämisellä suoraan verkkoon. Kameran näytölle ilmestyy QR-koodi, jonka voi lukea kännykällä.

Mäyrä eksyi kameraan. Kuvan laatu on hyvä.

Näin olet rekisteröinyt kameran omaan tiliisi ja voit tehdä säätöjä kuvaukseen suoraan sovelluksen avulla. Kännykän sijaan kameraa voi ohjata verkkosivuille kirjautuneena. Kuvia on helppo seurata kännykän sovelluksella ja kameran voi sulkea etänä, jos myrsky heiluttaa oksaa kuvia jatkuvasti napsien.

Liittymässä ei ole kuukausimaksua, vaan tili perustuu arvokolikoihin. Aloituspaketissa niitä on peräti 4 000. Keskikokoisen kuvan vastaanottaminen sovellukseen vie yhden kolikon eli aloituspaketilla voi vastaanottaa 4 000 kuvaa.

Liittymässä ei ole kuukausimaksua, vaan tili perustuu arvokolikoihin. Aloituspaketissa niitä on peräti 4 000.

Koska liittymässä ei ole kuukausimaksua, kamera voi olla pois käytöstä välillä jopa kuukausia täysin ilman kuluja – maksat vain vastaanottamistasi kuvista. Kolikoita voi ostaa lisää sovelluksen avulla. Niiden hinta vaihtelee hankittavan paketin mukaan ollen keskimäärin vain reilun sentin kappaleelta.

Sateen kestävä kamera kuvaa 50 asteen kuvauskulmalla infrapunasalaman yltäessä jopa 40 metriin. Kamerassa on mukana GPS-paikannin. Kolmella 18650-akulla valmistaja lupaa käyttöaikaa jopa puoli vuotta.

Icefox Outdoor on juuri aloittanut kameran maahantuonnin ja uutuutta on jo saatavilla 279 euron suositushintaan.